Gündoğdu 'da kayıtlar doldu

Her yıl yaptığı okula kabul sınavlarında izdiham yaşanan, binlerce öğrenci ve ailelerin “Gündoğdulu olmak istiyoruz” dediği Adana Gündoğdu Koleji (AGK) Adanalıların birinci tercihi olmaya devam ediyor.

  GÜVENİNİZİN ESERİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
 Dirim Özgül, konuşmasını şöyle sürdürdü:  34 yıldır bölgemize sağladığımız katma değeri ailelerimizin, mezunlarımızın ve tüm ekibimizin desteğiyle devam ettirdik. Gündoğdu Vakfı’nın bölgede eğitim yatırımları devam edecektir.  Adana bölgesinde okulumuzu el üstünde tutup göstermiş oldukları büyük ilgi ve bize olan güvenlerinden dolayı ailelerimize teşekkür ediyoruz. Adana’mıza ve ülkemize her yıl yüzlerce geleceğin lideri yetiştiren Adana Gündoğdu Koleji (AGK) güveninizin eseri olmaya devam edecek ve siz değerli Adanalıların bu ilgisi ile daha büyük başarılara imza atacaktır. 50 Bin Kişilik Büyük Gündoğdu Ailesi’nin sayısı her geçen gün daha da artıyor.   DR. GÖKHAN GÜNDOĞDU: HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, “Adanalı ailelerimizin ve çocuklarımızın bizlere duyduğu güven gurur verici. Kurucu temsilcimiz Dirim Özgül başta olmak üzere emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımı yürekten tebrik ediyorum. Gündoğdu Vakfı olarak eğitim yatırımlarımız ve sosyal projelerimiz devam edecek. Her şey çocuklarımız İçin” dedi.