ABD’li ataşe Price EducationUSA’da

ABD’li diplomat Gaberielle Price, EducationUSA’ Adana ofisi hakkında, “Eğitim bizim Büyükelçilikte üzerinde çalıştığımız öncelikli konulardan biri. EducationUSA merkezinin Adana'da iyi bilinmesine çok sevindim. Umarım daha fazla öğrenciye ulaşır ve onlara Amerika Birleşik Devletleri'nde yüksek öğrenim için farklı yollar gösterir. EducationUSA gibi kurumlar çok önemli çünkü öğrencilerin kendileri için doğru olan bir eğitim çözümü bulmalarına yardımcı oluyorlar. Her birey eşsizdir ve bu nedenle eğitim deneyimi de eşsiz olmalıdır” ifadelerini kullandı.

  NEDEN ABD’DE EĞİTİM ÖNEMLİ   Gabrielle Price, öğrencilerin neden ABD’de eğitim görmesi hakkında ise, “Dünyanın en iyi tanınan üniversitelerinden bazıları Amerika'da. Ama daha da önemlisi, Amerika'da yüksek öğrenimin her öğrencinin gereksinimlerine göre uyarlanabilmesi. Ve EducationUSA gibi kurumlar çok önemli çünkü öğrencilerin kendileri için doğru olan bir eğitim çözümü bulmalarına yardımcı oluyorlar. Her birey eşsizdir ve bu nedenle eğitim deneyimi de eşsiz olmalıdır” ifadelerini kullandı.   GÖKHAN GÜNDOĞDU: PRİCE’NİN ZİYARETİ BİZE GÜÇ VERDİ

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu ise “EducationUSA ile işbirliği yapmaktan onur duyuyoruz. EducationUSA Adana Ofisi direktörü Tuba Bada hocamızı da merkezimizi ekibi ile çok iyi yönettiği ve bölge öğrencilerimize önemli destek verdiği için tebrik ediyorum. Sayın ataşe Gabrielle Price’in ziyareti ve EducationUSA Adana’yı çok önemsemesi bizlere moral ve güç verdi. Teşekkür ederiz” dedi.